Неовитро вече с МЕЖДУНАРОДНА ГЕНЕТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

❗️Започваме Новата година с важна новина❗️
🧬Неовитро вече с международна ГЕНЕТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ🧬
🔬Уважаеми приятели,
Едновременно с водещите Европейски Ин-витро центрове в Света, за първи път в България, МЦ НЕОВИТРО започва да предлага иновативни генетични тестове в колаборация с международната генетична лаборатория-IGENOMIX!
Само при нас ще може да се възползвате от:
🧬ERA® Endometrial Receptivity Analysis-първият диагностичен тест, който определя уникално и персонализирано време за ембриотрансфер на всяка жена;
🧬EMMA Endometrial Microbiome Metagenomic Analysis- е тест, който анализира ендометриалния микробиом, за да помогне за идентифициране на аномалии, свързани с лоша репродуктивна прогноза.
🧬ALICE Analysis of Infectious Chronic Endometritis-е тест, който открива патогенни бактерии и изработва адекватно лечение-антибиограма.
🧬EndomeTRIO-комбиниран тест: ALICE, ERA & EMMA
🧬EMBRACE: Embryo Analysis of Culture Environment е неинвазивен тест за оценка на ембрионите (хромозомна информация) и приоритизиране на ембриотрансфера, избягва инвазивната ембриобиопсия.
🧬PGT-A Preimplantation Genetic Testing for Aneuploidies е генетичен тест (последно поколение (NGS), извършен върху ембриони за идентифициране на числени хромозомни аномалии (анеуплоидия), анализ на всичките 24 хромозоми. Хромозомните аномалии се откриват преди ембриотрансфера;
🧬PGT-M Preimplantation Genetic Testing for Monogenic disorders е тест за ранна генетична диагностика (ДНК) на ембриони при IVF, преди трансфера им в матката.
🧬SAT Sperm aneuploidy. Тестът за анеуплоидия на спермата (SAT) е тест за изследване на генетичния фактор на мъжкото безплодие. Позволява да се оцени наличието на необичаен брой хромозоми (анеуплоидия и диплоидия) в спермата. Хромозомите 13, 18, 21, X и Y са най-често замесени в спонтанни аборти и засегнато потомство с хромозомни аномалии. В SAT тези хромозоми се анализират чрез флуоресцентна in situ хибридизация (FISH).
🧬и още много други тестове…
Повече информация ще може да получите от нашите специалисти по АРТ и АГ!
💚В Неовитро любовта дарява живот…💙